Hydraulikslanger og -rør

AH Auto hjælper dig med at fremstille og udskifte hydraulikslanger og -rør. Jeg kan både gøre dette hos dig og mig.

Autoværksted i Hjelm

Hydraulikslanger og -rør

Jeg tilbyder fremstilling af hydraulikslanger og -rør. Det indebærer, at jeg har købt en masse slanger, rør og udstyr, så jeg kan reparere hydraulikslangerne hos kunderne.

Jeg kan fremstille slangerne hos mig selv, men jeg har også mulighed for at komme til dig. Jeg har nemlig indrettet en trailer som kørende værksted. På den måde er jeg i stand til at køre ud, hvor der er brug for mig, så jeg er tæt på opgaverne.

Jeg kan klare slanger fra 3/16-dele og op til 1 tomme to-lagsslanger, hvilket jeg altid har med mig, når jeg kører rundt.

Jeg har indkøbt et lager bestående af 250 slags indstik – og jeg udvider hele tiden mit lager i forhold til både slanger og indstik.

Jeg har desuden mulighed for at tage min presse ud af traileren, så jeg kan reparere slangen ved siden af maskinen, hvilket i nogle tilfælde kan være en fordel, hvis en afmontering af de defekte slanger kræver meget adskillelse.

Jeg kører ud til alle faggrupper, der har brug for hjælp til fremstilling og skift af hydraulikslanger og -rør.

Har du akut nedbrud, så kan jeg køre uden for normal arbejdstid.

Uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til enten at ringe på 40727289 eller komme forbi værkstedet til en snak eller et uforpligtende tilbud.