Om værkstedet

Velkommen hos AH Auto i Hjelm, kun 10 km. fra Stege.
Værkstedspriser fra kun 480 kr/time ex moms og ved udkørsel 590 kr/time ex moms. 
Udkørsler inden kl.7 og efter 16.00 skrives der for min. 2 timer.

Kort om firmaet

AH Auto - det er mig

Mit navn er Anders Hansen, og jeg er stifter og ejer af AH Auto, et lille autoværksted i Hjelm, som ligger kun 10 km. fra Stege.

Mit autoværksted var tidligere et gammelt karosseriværksted, hvor man byggede busser op fra bunden i 1960’erne. Da jeg købte værkstedet i 2007, var det bare lokalerne, der var tilbage – men det krævede et ordentligt oprydningsarbejde! Jeg brugte ca. et år på at køre skrald væk, rive gamle bygninger ned og gøre klar til at opbygge et rigtigt autoværksted.

Jeg startede AH Auto rigtigt op 1. september 2008, og I am still going strong! Jeg bor lige ved siden af værkstedet sammen med min kone og tre børn, hvor jeg kan se hen til værkstedet fra mit køkkenvindue. Både mit hus og autoværksted ligger altså på samme adresse. 

Jeg bestræber mig altid efter at levere godt kvalitetsarbejde til den billigste pris, og jeg er først tilfreds, når mine kunder er tilfredse. Du er altid velkommen til at ringe til mig eller komme forbi mit værksted, hvor vi kan tage et snak – og du kan få et uforpligtende tilbud. Jeg står klar til at hjælpe dig!

Uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til enten at ringe på 40727289 eller komme forbi værkstedet til en snak eller et uforpligtende tilbud.

AH Auto v/Anders Hansen

Autoværksted i Hjelm

Kvalitet

Jeg bestræber mig altid efter at levere et godt stykke kvalitetsarbejde, som er udført ordentligt og holder mange år frem.

Service

Hos AH Auto er kunden altid i fokus, og jeg er først tilfreds, når mine kunder er tilfredse. Jeg står altid klar til at hjælpe dig.

Priser

Jeg er kendt for at have de billigste priser i omegnen, hvor du samtidig får præcis det stykke arbejde, du har aftalt sammen med mig.